Η Φιλοσοφία μας


Η Gea bakery είναι η ελληνική εξειδικευμένη εταιρεία που παράγει εντελώς διαφοροποιημένα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Δεν χρησιμοποιεί συντηρητικά, έτοιμα μείγματα αλεύρων και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Τα προϊόντα Gea bakery παράγονται με δικές μας αυθεντικές συνταγές και επιλεγμένες, υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες. Στη Gea bakery πιστεύουμε ότι το κλειδί για μια σύγχρονη πιο υγιεινή διατροφή είναι η ίδια η γη, γι αυτό και η εταιρική επωνυμία μας προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη Γαία (Gea) που σημαίνει γη.

Στην ελληνική μυθολογία η Γαία μαζί με τον Ουρανό ήταν οι αρχέγονες θεότητες που γέννησαν την ζωή στον κόσμο. Η Μητέρα Γη φροντίζει τους ανθρώπους και μπορεί να προσφέρει πιο υγιεινές διατροφικές λύσεις στις απαιτητικές ανάγκες της εποχής μας.

Η Φιλοσοφία μας
Οι πιστοποιήσεις μας


Πιστοποιήσεις - Διακρίσεις


Τα προϊόντα Gea bakery είναι πιστοποιημένα από την Ενωση Ευρωπαικών Εταιριών Κοιλιοκάκης (AOECS) και φέρουν το διακριτικό σήμα πιστοποίησης (Crossed grain symbol). Η μονάδα έχει άδεια παραγωγής από τον Ε.Ο.Φ. και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων BRC.

 

Τα αρτοπαρασκευάσματα Gea bakery βαθμολογούνται με την ανώτατη θέση Α στην κλίμακα NUTRI-SCORE. Ο κωδικός μπισκότα κακάο με λευκά κομμάτια βελγικής σοκολάτας Callebaut έχει βραβευτεί διεθνώς από την ITQI με το βραβείο ανώτερης γεύσης.

 


Οι εγκαταστάσεις μας


Η μονάδα παραγωγής μας παράγει αποκλειστικά προϊόντα αρτοποιίας χωρίς γλουτένη. Μόνο συστατικά χωρίς γλουτένη εισέρχονται  στις εγκαταστάσεις μας και παράγουμε μόνο προϊόντα αρτοποϊίας χωρίς γλουτένη.

Σύμφωνα με το εφαρμοζόμενο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Food Safety Management System), η εταιρεία μας λειτουργεί με τις καλύτερες πρακτικές παραγωγής και υγιεινής, προκειμένου να διασφαλίσει την αποφυγή τυχόν επιμόλυνσης με γλουτένη καθώς και υψηλή ποιότητα.

 

Οι Εγκαταστάσεις μας
Προτεινόμενα Προϊόντα