Chocolate Explosion - Διατίθεται στον Ν. Αττικής

Συστατικά: Νερό, ζάχαρη, άμυλο πατάτας, αλεύρι ρυζιού, άμυλο ρυζιού, άμυλο καλαμποκιού, ασπράδι αυγού σε σκόνη, κακάο,πλήρη αυγά σε σκόνηΔιογκωτικά: baking powder (φοσφορικό μονοασβέστιο, άμυλο αραβοσίτου, διττανθρακικό νάτριο), Σταθεροποιητές: κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ, γάλα, απομ. σοκολάτας (ζάχαρη, υδρογονωμένα λίπη, κακάο σκόνη 14%, άμυλο αραβοσίτου, ορός γάλακτος σε σκόνη, Γαλακτωματοποιητές: λεκιθίνη σόγιας, τριστεατική σορβιτάνη, βανιλίνη), επικάλυψη σοκολάτας 10%: (γλυκόζη, μπισκότο ρυζιού, μαρμελάδα βερίκοκου, ρυζόνερο, φουντούκια, Γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας), καφές. Μπορεί να περιέχει ίχνη από σουσάμι.



καθαρό βάρος : 100γρ


 

  Διατροφικές Πληροφορίες

Ανά 100g

*Π.Π.Α/100g

Ενέργεια (Kj/Kcal)

1693/403

20.2%

Λιπαρά

18.2g

26%

εκ των οποίων κορεσμένα

9.9g

49.5%

Υδατάνθρακες

55.6g

21.4%

εκ των οποίων σάκχαρα

32.4g

36%

Πρωτεϊνες 

4.6g

9.2%

Αλάτι

0.09g

1.5%

 

* Προσλαβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400Kj/2000Kcal) 

Tο προϊόν είναι κατεψυγμένο. Διατηρείται στους -18° C. Να μην επανακαταψύχεται μετά την απόψυξη. Να διατηρείται στο ψυγειο (2° - 4° C). Μετά την απόψυξη του προϊόντος θα πρέπει να αναλωθεί εντός 5 ημερών.

Λαχταριστή μαύρη κρέμα σοκολάτας ανάμεσα σε λαχταριστό διπλό παντεσπάνι κακαό της Gea bakery και με επίστρωση crunchy μαύρης σοκολάτας ! Ενα επιδόρπιο χωρίς γλουτένη που μένει αξέχαστο στους λάτρεις της σοκολάτας !

Εκρηκτική γεύση σοκολάτας που διαρκεί !

✓Χωρίς γλουτένη Ελεύθερο σίτου Χωρίς υδροξυ-προπυλο-μεθυλική κυτταρίνη (E464) ✓Χωρίς προσθήκη συντηρητικών ✓Χωρίς έτοιμα μείγματα Ελεύθερο σίτου ✓Χωρίς Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς και άμυλα