-
Μόλις βγάλω το ψωμί από το ψυγείο ή την κατάψυξη ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το καταναλώσω;
-
Το ψωμί είναι έτοιμο να καταναλωθεί μόλις φθάσει την θερμοκρασία δωματίου. Αν θέλετε μια πιο ζουμερή ή και τραγανιστή εμπειρία, δοκιμάστε να το ζεστάνετε στη τοστιέρα σας. Θα εντυπωσιαστείτε από την ανάκτηση φρεσκάδας, φυσική δομή και γεύση.
-
Ποιά συστατικά της μεσογειακής διατροφής υπάρχουν στα αρτοπαρασκευάσματα Gea bakery;
-
Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου ζωικά λίπη. Οι συνταγές μας γίνονται μόνο με φυτικά λίπη καθώς και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Επίσης χρησιμοποιούμε φυσικά συστατικά όπως φακές, αλεύρι ρυζιού, άμυλο πατάτας καθώς και σπόρους αρωματικών φυτών.
-
Πως γίνεται τα προϊόντα Gea bakery να μην αφήνουν επίγευση;
-
Τα αρτοπαρασκευάσματα Gea bakery κρατούν την ωραία τους γεύση αρκετές στιγμές μετά την τελευταία δαγκωνιά. Αυτό οφείλεται στα προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά συστατικά, τις μοναδικές συνταγές και τέλος στην μη προσθήκη συντηρητικών.
-
Πως γίνεται τα προϊόντα σας να μη θρυμματίζονται;
-
Όταν ξεκινήσαμε έμοιαζε αδύνατο να φτιάξουμε ωραία δομημένα αρτοπαρασκευάσματα χωρίς γλουτένη χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά συστατικά. Έπειτα από αμέτρητες προσπάθειες φθάσαμε στις κατάλληλες συνταγές. Η υπόθεσή μας ότι η μητέρα γη θα μπορούσε να δώσει τις απαντήσεις επιβεβαιώθηκε πλήρως. Τα προϊόντα Gea bakery κρατούν τη φυσική δομή τους αρκετές ημέρες.
-
Σε τι διαφέρει η Gea bakery από άλλους παραγωγούς αρτοπαρασκευασμάτων χωρίς γλουτένη;
-
Στη Gea bakery έχουμε δέσμευση προς την υγιεινή διατροφή όχι μόνο αποκλείοντας τη γλουτένη αλλά και αποφεύγοντας να χρησιμοποιήσουμε χημικά πρόσθετα που προσομοιάζουν τις ιδιότητες της γλουτένης, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και χημικά συντηρητικά. Γι αυτό έχουμε αποκλείσει την γλουτένη αλλά όχι τη Γεύση. Η μονάδα μας παράγει μόνο gluten free εκμηδενίζοντας τον κίνδυνο επιμόλυνσης.
-
Σε τι διαφέρουν τα αρτοπαρασκευάσματα σας;
-
Τα προϊόντα Gea bakery είναι φτιαγμένα από αγνά φυσικά συστατικά χωρίς προσθήκη χημικών συντηρητικών. Στη Gea bakery πιστεύουμε ότι τα αγνά συστατικά της Μεσογειακής διατροφής δοσμένα μέσα από τις κατάλληλες συνταγές αρκούν για να μας δώσουν
-
Χρειάζεται να βάλω το ψωμί στο ψυγείο ή στην κατάψυξη μόλις το παραλάβω ώστε να διαρκέσει περισσότερο;
-
Το ψωμί σας έχει διάρκεια ζωής 42 - 44 ημέρες από την ημέρα που θα το παραλάβετε, όπως θα δείτε και στην ένδειξη στη συσκευασία του. Συνιστούμε να φυλάξετε το ψωμί έξω από την πλαστική συσκευασία του σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος ώστε να «αναπνέει». Θα διαπιστώσετε ακόμα ότι το ψωμί διατηρεί τη δομή και γεύση του κάποιες μέρες στην ψωμιέρα. Εάν θέλετε να παρατείνετε την διάρκεια ζωής του, μπορείτε να το διατηρήσετε στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Θα χρειαστεί 2 ώρες σε περιβάλλον δωματίου για να ανακτήσει την φυσιολογική υφή του και να είναι έτοιμο να καταναλωθεί.