Πληροφορίες Παράδοσης

Α. Γεωγραφικά

Παραδίδουμε σε όλη την Ελλάδα. Οι παραγγελίες επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανάλογα με την αξία και το βάρος των αγαθών.


                   Aξία (€)

         Κόστος αποστολής (€)

                   0 - 25

                   5.90

             25.01 – 39,99

                   9.10

               40 και άνω

                ΔΩΡΕΑΝ


Β. Δωρεάν έξοδα αποστολής

Τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για παραγγελίες από 40 ευρώ και άνω.

Γ. Περιορισμοί στην παράδοση

Προκειμένου να έχετε όσο το δυνατόν φρεσκότερο προϊόν ειδικά για το ψωμί, αν και η διάρκεια ζωής του είναι 20 ημέρες, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια ημέρα της εβδομάδας που έχει παραχθεί το ψωμί έτσι ώστε να είναι σε εσάς σε 1 ή 2 ημέρες ανάλογα με τον τόπο διαμονής σας. Θα λάβετε ειδοποίηση με e-mail κατά την στιγμή της αποστολής.

Χρησιμοποιούμε εταιρίες μεταφορών υψηλών επαγγελματικών απαιτήσεων. Παρόλα αυτά η Gea bakery Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε. δεν θα είναι υπόλογη για οποιαδήποτε καθυστέρηση ή αδυναμία να παραδοθούν τα προϊόντα εντός των παραπάνω προθεσμιών εφόσον βεβαίως πληρούνται οι προϋποθέσεις ημερομηνίας λήξης των προϊόντων. Ο κίνδυνος απώλειας ή αλλοίωσης των προϊόντων μεταφέρεται σε εσάς κατά την ημέρα της παράδοσης ή όταν γίνεται η πρώτη προσπάθεια παράδοσης σε εσάς.

Στην απίθανη περίπτωση που κάποια παραγγελία έχει χαθεί, καταστραφεί, καθυστερήσει ή είναι ελαττωματική, ευχαρίστως θα αντικαταστήσουμε τα προϊόντα αλλά δεν θα αναλάβουμε άλλη επιβάρυνση πέραν από την αντικατάσταση των προϊόντων. Παρακαλούμε αν αντιληφθείτε κάποιο πρόβλημα, να μας ειδοποιήσετε εντός 24 ωρών από την παραλαβή.

 Αυτός ο δικτυακός τόπος προορίζεται για την διανομή προϊόντων σε καταναλωτές στην Ελλάδα.