Παρέχουμε


Η Gea bakery παρέχει μια γκάμα προϊόντων χωρίς γλουτένη υψηλής ποιότητας και γεύσης, σε ξηρό και κατεψυγμένο φορτίο, με σκοπό να καλύπτει απόλυτα τις σύγχρονες απαιτήσεις του επαγγελματία και να ικανοποιεί τις διατροφικές ανάγκες των πελατών του.

Παρέχουμε κωδικούς προϊόντων σε ατομικές συσκευασίες για αποφυγή επιμόλυνσης με γλουτένη και covid-19.

Οι κωδικοί προϊόντων που παρέχουμε στον επαγγελματία αφορούν τις κατηγορίες :

-Πρωινό

-All day

-Δημιουργία πιάτων

Θα χαρούμε να έρθετε σε επικοινωνία μαζι μας ώστε να σας ενημερώσουμε για τα μοναδικά προϊόντα που απευθύνονται για εσάς και το πελατολόγιο σας. 

Η Φιλοσοφία μας
Οι πιστοποιήσεις μας


Πιστοποιήσεις - διακρίσεις


Τα προϊόντα Gea bakery είναι πιστοποιημένα από την Ενωση Ευρωπαικών Εταιριών Κοιλιοκάκης (AOECS) και φέρουν το διακριτικό σήμα πιστοποίησης (Crossed grain symbol). Η μονάδα έχει άδεια παραγωγής από τον Ε.Ο.Φ. και εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων BRC .

 

Τα αρτοπαρασκευάσματα Gea bakery βαθμολογούνται με την ανώτατη θέση Α στην κλίμακα NUTRI-SCORE. Ο κωδικός μπισκότα κακάο με λευκά κομμάτια βελγικής σοκολάτας Callebaut έχει βραβευτεί διεθνώς από την ITQI με το βραβείο ανώτερης γεύσης.

 

Η Φιλοσοφία μας


Η Gea bakery είναι η ελληνική εξειδικευμένη εταιρεία που παράγει εντελώς διαφοροποιημένα προϊόντα χωρίς γλουτένη. Δεν χρησιμοποιεί συντηρητικά, έτοιμα μείγματα αλεύρων και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς.

Τα προϊόντα Gea bakery παράγονται με δικές μας αυθεντικές συνταγές και επιλεγμένες, υψηλής ποιότητας, πρώτες ύλες. Στη Gea bakery πιστεύουμε ότι το κλειδί για μια σύγχρονη πιο υγιεινή διατροφή είναι η ίδια η γη, γι αυτό και η εταιρική επωνυμία μας προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη Γαία (Gea) που σημαίνει γη.

Στην ελληνική μυθολογία η Γαία μαζί με τον Ουρανό ήταν οι αρχέγονες θεότητες που γέννησαν την ζωή στον κόσμο. Η Μητέρα Γη φροντίζει τους ανθρώπους και μπορεί να προσφέρει πιο υγιεινές διατροφικές λύσεις στις απαιτητικές ανάγκες της εποχής μας. Ιδανικά για τους ανθρώπους με δυσανεξία στη κοιλιοκάκη, τα προϊόντα Gea bakery αποτελούν επιλογές υψηλής διατροφικής αξίας χωρίς γλουτένη.


 

Οι Εγκαταστάσεις μας
Προτεινόμενα Προϊόντα